4 Липня, 2024
З 29 червня до 3 липня: з’явилося важливе попередження для всіх українців

З 29 червня до 3 липня: з’явилося важливе попередження для всіх українців

Дуже важливо не пропустити період передачі показників лічильника електроенергії, оскільки це може призвести до проблем у майбутньому. Про це пише PMG.

Кожен громадянин знає, що цей період для звітності за використану електроенергію триває з останніх двох днів поточного місяця (наприклад, у червні – з 29 числа) до третього числа наступного місяця (у такому випадку до 3 липня).

Обленерго прийматиме показники лічильників з 29 червня по 3 липня від мешканців. Показники лічильників слід передавати за поточний місяць.

Споживачі можуть передавати свідчення різними способами, такими як онлайн-звіт в особистому кабінеті, через SMS або чат. Проте все ще є люди, які воліють чекати на контролера обленерго, щоб записати свідчення. Тоді працівник обленерго бере свідчення та доставляє рахунок.

Важливо пам’ятати, якщо споживач не передасть показники з 29 червня по 3 липня, йому нарахують середньодобовий обсяг споживання.

Це додаткова сума, яка стягується за невчасну оплату. І, у разі постійного ухилення від оплати, постачальник послуг може призупинити постачання води, електроенергії, газу та інших комунальних послуг у ваше житло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *