7 Липня, 2024
КАТЕРИНА УСИК —  ЩО ВІДОМО ПРО ШЛЮБ АБСОЛЮТНОГО ЧЕМПІОНУ СВІТУ В ХЕВІВЕЙТІ LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 25: Oleksandr Usyk celebrates after being crowned the new World Champion following the Heavyweight Title Fight between Anthony Joshua and Oleksandr Usyk at Tottenham Hotspur Stadium on September 25, 2021 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

КАТЕРИНА УСИК — ЩО ВІДОМО ПРО ШЛЮБ АБСОЛЮТНОГО ЧЕМПІОНУ СВІТУ В ХЕВІВЕЙТІ

Дружина Олександра Усика завжди підтримує свого коханого під час важливих боїв

Катерина Хмелевська та Олександр Усик познайомилися ще в шкільні роки й з того часу їхнє життя нерозривно пов’язане. Сьогодні вони виховують чотирьох дітей і не уявляють життя одне без одного.

Олександр Усик часто підкреслює, що без підтримки своєї коханої він не зміг би досягти таких висот. Сама ж дружина відомого українського боксера завжди чуттєво підтримує його під час напружених поєдинків, і нещодавній бій з Фʼюрі не став виключенням .

Олександр Усик з дружиною Катериною
Фото: Getty Images

Катерина Усик, яка веде закритий блог в Instagram, рідко з’являється на сторінках світської хроніки. Однак її роль у житті спортсмена важко переоцінити. Вона є не тільки вірною супутницею та матір’ю його дітей, але й головною опорою у його спортивній кар’єрі.

Олександр Усик не раз присвячував свої перемоги Катерині, наголошуючи на тому, що їхня любов і підтримка роблять його сильнішим. Їхня історія кохання є прикладом міцної родини та взаємної підтримки у найважливіші моменти.

Катерина та Олександр Усик
Фото: instagram.com/usyk_kate1505
Катерина та Олександр Усик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *