19 Вересня, 2024
Київ. Слів немає. Стало відомо скільки дітей заruнуло і скільки досі перебувають під заваламu. ВІДЕО

Київ. Слів немає. Стало відомо скільки дітей заruнуло і скільки досі перебувають під заваламu. ВІДЕО

Дитяча лікарня «Охматдит» у Києві. Одна з найважливіших не лише в Україні, а й у Європі виключно ДИТЯЧА лікарня. «Охматдит» врятував та повернув здоровʼя тисячам дітей.

Зараз лікарня пошкоджена російським ударом, під завалами люди, точна кількість поранених і загиблих наразі невідома. Зараз усі допомагають розбирати завали: лікарі, звичайні люди.

Росія не може не знати, куди летять її ракети, і повинна сповна відповісти за всі свої злочини: проти людей, проти дітей, проти людяності загалом. Дуже важливо, щоб світ зараз не мовчав про це і щоб кожен бачив, що таке Росія, що вона робить.

Під завалами “Охматдиту” можуть бути люди

На території дитячої лікарні продовжуються аварійно-рятувальні роботи. Корпус розбирають волонтери, медперсонал, поліцейські, працівники ДСНС. Також залучать Нацгвардію. Усе для того, щоб дуже швидко розібрати завали.

Врятувати людей, які, можливо, зараз там перебувають під завалами. У нас є три години такого “золотого часу”, як говорять рятувальники, якого нам буде достатньо, якщо там хтось є живий, щоб врятувати. Тільки що ми дістали ще одну людину з-під завалів, вона жива,– розповів міністр.

Додав, що наразі по локаціях уже відомо про 15 поранених. На місці обстрілів чергують карети швидкої.

Чекаємо зараз важку інженерну техніку, після розборів завалів вручну, буде підіймати відповідні плити, для того, щоб також подивитися й максимально все зробити, щоб врятувати людей,– підкреслив Клименко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *