4 Липня, 2024
“Люди просто плакатимуть”, – Гордон спрогнозував, розкриття якої інформації в майбутньому приголомшить українців Screenshot

“Люди просто плакатимуть”, – Гордон спрогнозував, розкриття якої інформації в майбутньому приголомшить українців

Дмитро Гордон вважає, що в майбутньому українці мають дізнатися гірку правду про деяких представників нашої влади.

Майже тиждень тому СБУ викрила агентурну мережу, яка планувала замах на Володимира Зеленського. До цієї мережі, підконтрольної ФСБ, входили двоє полковників УДО (Управління державної охорони – ред.), які передавали секретну інформацію Росії.

Інцидент прокоментував журналіст та військово-політичний аналітик Дмитро Гордон під час спільного стримування з Василем Головановим.

“Я думаю, що це кошмар, – сказав Гордон. – Довгі роки я говорю про засилля в керівництві України та силових структурах агентури ФСБ, російського ГРУ та інших спецслужб. Повторю вам: багато хто казав, що я шизався на своїх російських спецслужбах. Мовляв, скрізь мені агенти мерехтять. Але розтин, тобто війна, показало, що я абсолютно правий. На жаль, названо ще далеко не всі імена”.

Потім журналіст нагадав: ще за кілька років до війни він прогнозував, що коли люди в Україні дізнаються, хто із президентів, керівників адміністрацій президентів, прем’єр-міністрів та різних міністрів, голів СБУ, депутатів тощо. був і є агентами спецслужб Росії, то вони просто плакатимуть.

“Коли мені розповідали про це (і давно, і порівняно недавно), то, якби у мене росло волосся, воно би ворушилось, – зізнався Гордон. – Як? І цей? І цей? Ні, ну не може бути. Але мені ж розповідали, що цей був завербований такого року (і людина була при вербуванні). А це в університеті. А цього ведуть зі студентських часів до КІМВ”.

На щастя, сьогодні СБУ працює чудово, наголосив журналіст, але роботи з викриття російської агентури ще непочатий край.

Також Дмитро Гордон перерахував прізвища тих, хто привів Путіна до влади: “Потрібна була енергійна людина, яка може запалювати маси”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *