7 Липня, 2024
Мар’яна у своєму репертуарі: Безугла запропонувала українцям за кордоном, які не оновлюють даних для ТЦК, здати свої паспорти Screenshot

Мар’яна у своєму репертуарі: Безугла запропонувала українцям за кордоном, які не оновлюють даних для ТЦК, здати свої паспорти

Народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла заявила в ефірі “Суспільного” 30 травня, що військовозобов’язані українці за кордоном, які у визначений строк не оновлять своїх даних і не повернуться до України стати на військовий облік, мають відмовитися від громадянства України, передають Патріоти України.

“Про повернення в Україну… Давайте будемо реалістами: це воля кожної людини, чи буде він повертатися в Україну, якщо він військовозобов’язаний – ставати добровольцем або просто перебувати [на обліку]. Ніхто його за руки, швидше за все, витягувати не буде і робити екстрадицію не буде”, – сказала Безугла.

Депутатка від “Голосу” Юлія Клименко зазначила, що якщо людина не приїде з-за кордону, щоб оновити свої дані, її оголошують у розшук і можуть розпочати кримінальне провадження. На це Безугла відповіла: “Окей, хай здає український паспорт і бере інший”.

Клименко запитала Безуглу, чи готова вона втратити 11 млн українських громадян, які роками перебували за кордоном і надсилали в Україну мільярди доларів щорічно. Безугла відповіла: “А вони наші? Кожен зробить свій вибір”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *