7 Липня, 2024
Мобілізаційний вік ще можуть знизити, – нардеп Лозинський Screenshot

Мобілізаційний вік ще можуть знизити, – нардеп Лозинський

“Занадто пізно в Україні зменшили мобілізаційний вік до 25 років. Не виключено, що це була не остання зміна”, – заявив в інтерв’ю.Liga народний депутат України від партії “Голос” Роман Лозінський.

Ми говоримо про третій рік повномасштабної війни. Ми говоримо про те, що тих, хто загинув, хто отримав поранення, хтось повинен замінити. Тим, хто більше двох років виконує завдання на лінії фронту, треба дати можливість відпочити. суспільства мати підтримку теза про те, що треба зменшувати призовний вік? Я думаю, що це питання риторичне. сказав Лозінський.

Він додав, що якщо говорити про умови, за яких Україна змушена продовжувати боротьбу проти російської агресії, то зменшення призовного віку не варто виключати.

“Якщо ми говоримо про те, що ми продовжуємо боротьбу за власне існування… Так, нам потрібне рішення про зменшення віку для участі в бойових діях. І те, що зараз зменшили вік з 27 до 25 років, на превеликий жаль ми маємо дивитися реально. І за умови, що залишатиметься така лінія фронту, що продовжуватиметься війна, не виключено, що це – не остання зміна щодо віку для мобілізації”, – додав нардеп Лозінський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *