22 Листопада, 2024
Мій батько, який 30 років відпрацював кухарем: «Соліть не яєчню, а олію, на якій смажите!

Мій батько, який 30 років відпрацював кухарем: «Соліть не яєчню, а олію, на якій смажите!

Мені дуже сподобалися ці кулінарні хитрощі: прості, але такі ефективні!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

1. Варто замочувати цибулю в холодній воді на 15 хвилин перед приготуванням салатів. Вона втрачає свою зайву пекучість!

2. Перед тим як почати варити каву, додайте в неї дрібку солі, краще морської, і дрібку кориці. Напій буде шалено ароматним! Смачно готувати каву з сушеною, меленою в порошок цедрою лимона або апельсина.

3. Додай в салати кухонну сіль крупного помелу! Це покращує смак страви в кілька разів, тільки спробуй … Крім того, така сіль набагато корисніша для здоров’я.

4. У будь-які салати додавай сіль в самий останній момент, прямо перед подачею на стіл! Щоб страва зі свіжих овочів була смачнішою, додай в неї дрібку цукру разом з сіллю.

5. Секрет ідеального торта простий! Дотримуйся цього правила: для приготування тіста кількість борошна, яєць, вершкової олії і цукру в грамах має бути однаковою

6. Обов’язково додавай сіль в тісто, навіть в тісто для солодких пирогів! Трохи солі в тісті поліпшить його якість: випічка буде добре тримати форму, буде пружною і приємною на смак.

7. Щоб приготувати ідеальну яєчню, готуй її не тільки на олії, а й на воді. Коли білок починає застигати, додайте в сковороду трохи води.

Яєчня не пригорить знизу, буде набагато кориснішою і ніжнішою на смак. Також спробуйте солити НЕ яєчню, а олію, на якій вона смажиться!

8. Бальзамічний оцет – не тільки відмінна заправка для овочевих салатів, італійської пасти, але і пряний маринад для м’яса.

Спробуй полуницю, посипану цукровою пудрою і политу кількома краплями ароматного оцту, – неймовірно смачно. Інші фрукти також непогано поєднуються з бальзамічним оцтом, варто поекспериментувати!

9. Котлети будуть соковитими і дуже смачними, якщо додати в фарш замість хліба панірувальні сухарі.

10. Витирай насухо шматочки м’яса перед обжаркою: хрустка рум’яна скоринка забезпечена!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *