7 Липня, 2024
Наступ на Харківщині: Буданов назвав справжню мету операції Кремля

Наступ на Харківщині: Буданов назвав справжню мету операції Кремля

Ворог прагне відволікти усі сили та засоби.

Агрес0рка Росія поширює інформацію щодо нібито створення росіянами “буферної зброї” у  Харківській області – посіяти паніку всередині України.

Про це в ефірі телемарафону заявив керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов.tsn.ua

“Перш за все мета – посіяти хаос і паніку всередині держави. Всі ці розмови про “буферні зони” і так далі… Так, а де вони її роблять? На двох окремих напрямках. А між ними як бути? А як вправо-вліво з буферною зоною? Це не серйозна просто розмова. Це офіційна позиція, яку озвучило російське керівництво, щоб виправдати і хоч якось пояснити росіянам, що вони роблять зараз в  Харківській області”, – висловився головний український розвідник.

За словами керівника ГУР, жодної суцільної “буферної” смуги нема. Що більше, – наголосив він, поки не видно, “щоб це було реально зробити”.

“От ми нібито “хочемо захистити місто Бєлгород” і “для цього зробимо буферну зону”. По факту пішли на двох окремих напрямках. Ніякої суцільної смуги нема. Та і Бєлгороду це не сильно “допомогло”, – каже Буданов.

Крім того, росіяни своїми діями на Харківщині прагнуть відволікти усі сили та засоби.

“Невеличкі резерви у нас були все ж таки сформовані. Розтягнути їх по фронту і закинути, як то кажуть, на оборону самих себе. Але я думаю, що все ж таки ми з цим справимося”, – заявив Кирило Буданов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *