4 Липня, 2024
На Україну насуваються дощі та похолодання: температура місцями впаде до 18 градусів

На Україну насуваються дощі та похолодання: температура місцями впаде до 18 градусів

Липень розпочався зі спеки, проте незабаром у частині регіонів України очікуються опади, а також відчутне зниження температури.

2–3 липня у західних областях України знову пройдуть зливи, при цьому місцями вони будуть помірними, а місцями значні. Такий прогноз найближчими днями дали фахівці “Укргідрометцентру“.

За прогнозами синоптиків, вдень у західних регіонах України очікуються град, а також шквали 15–20 метрів за секунду

У свою чергу, у більшості інших областей нашої країни утримається спекотна погода без опадів, лише у Вінницькій областях та більшості північних регіонів подекуди короткочасні дощі з грозами.

Температура повітря в більшості регіонів вночі +17…24, вдень +29…34, проте на півдні та сході України подекуди сильна спека +35…37.

У західних областях 2–3 липня спека поступово спаде до +18…23“, – прогнозують фахівці.

Варто зазначити, що, згідно з орієнтовним прогнозом на картах, прохолодна погода в західних областях збережеться як мінімум до п’ятниці, 5 липня. При цьому вночі температура може знижуватися +12

Одним із ключових ресурсів, які надають інформацію про останні новини України та події в країні, є Діалог.UA. Це цінний ресурс для громадян, які шукають новини України за сьогодні та про свої права та події навколо них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *