30 Червня, 2024
Олена Кравець зізналася, чи шкодує про відхід із “Кварталу”: “Дуже важке рішення”

Олена Кравець зізналася, чи шкодує про відхід із “Кварталу”: “Дуже важке рішення”

Акторка була учасницею команди понад 25 років

У 2022 році відома українська гумористка та акторка Олена Кравець ухвалила складне для себе рішення – піти з Студії “Квартал-95”. Разом з командою вона виступала на сцені понад 25 років. Зірка шоу відповіла, чи не шкодує вона зараз про свій відхід. unian.ua

Кравець була справжньою зіркою “Кварталу”, адже у чоловічій команді вона була єдиною жінкою і грала найяскравіші ролі. Однак її рішення про відхід не стало сюрпризом для колег. Олена вже давно планувала піти і навіть брала творчу паузу до цього

Минуло вже 2 роки, але акторка й досі не може до кінця зрозуміти, чи правильно вона тоді вчинила. Кравець наголосила, що для неї було дуже важливо мирно розійтися з колегами і залишитися з ними друзями.

“Я внутрішньо перестала бути про розваги. Інша відбулася прошивка. Це було ну дуже важке рішення. Трохи гордівлива історія, я зізнаюся. Типу я підводжу людей, кривджу. Але якщо я залишаюся, то я підводжу себе. Мені тоді треба було обрати себе. Ми можемо нормально з хлопцями розмовляти завдяки тому, що вони знають мене давно. Я могла сказати, що мені потрібно взяти паузу. Коли я зрозуміла, що пауза затягнулася. Я сказала, що я йду. Я не мислила категоріями, правильне чи не правильне рішення, тоді воно було єдине можливе… Це єдине чесне рішення стосовно людей, які зіграли дуже велику роль у моєму житті. Це люди, з якими я дорослішала”, – поділилася Олена.

До слова, після відходу з “Кварталу” гумористка стала ведучою. Вона вела шоу “Тихий вечір” на каналі “Дім”. Наразі вона запустила власний курс і навчає людей володіння своїм голосом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *