7 Липня, 2024
Оля Полякова різко відповіла на закиди, що вона розважається на концертах під час війни Screenshot

Оля Полякова різко відповіла на закиди, що вона розважається на концертах під час війни

Артистка пояснила, що всіма методами допомагає ЗСУ.

Українська співачка Оля Полякова, яка наразі перебуває у концертному благодійному турі містами України, відповіла на закиди юезерів в Мережі.  tsn.ua

Так, зірка у своєму фотоблогу оприлюднила скриншот, на якому видно повідомлення від підписниці, яка дорікає співачці у неналежній поведінці під час війни. Дівчина написала, що, мовляв, “не розуміє, як під час війни, Оля відпочиває, начебто все супер і нічого немає”.

Своєю чергою Полякова не стала мовчати та різко відповіла, що навпаки докладає всіх зусиль, щоб зібрати кошти на необхідну допомогу українським бійцям. Зокрема, не лише організовує благодійні концерти, але й чесно сплачує податки, забезпечуючи всю команду робочими місцями.

“Сім концертів на тиждень у залах, де немає світла, з біганням в бомбосховище посеред концерту, тисячі кілометрів по розбитим дорогам, робота в прифронтових містах з ризиками, забезпечення роботою сотні людей, сплата податків та допомога армії… Відпочиваю?! Люди, що з вами не так? При цьому сидять такі якраз за кордоном і п*зд(*ть”, – відповіла виконавиця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *