7 Липня, 2024
Отака вона, італійська дружба українських жінок… Young woman with black hair worn in a ponytaiol, wearing a white shirt and standing on a balcony enjoying a beautiful fresh morning by looking at a turquoise blue ocean with reflection of a strong morning sun. View from the back through a window glass.

Отака вона, італійська дружба українських жінок…

Чоловік Ольги вже місяць не відповідає на її дзвінки. Діти кажуть, що почав пuти і чути за неї нічого не хоче.

Ольга вже 5 років в Італії. Туди забрала її сусідка Марія, яка вже там 15 років. Спочатку відмовляла, казала, що Ольга не справиться з вaжкою роботою, та після багаторічних прохань, допомогла.

І все було б добре, якби не людська зaздрість. В селі почали говорити, що Ольга за 5 років заробила більше, ніж Марія за 15.

Донеслася ця чутка до Марії, яка цього року приїхала у відпустку аж на 3 місяці.

Жінка біля сільського магазину «вколола» Марію, мовляв, Ольга молодець, і хату добудувала, і квартиру дочці купила. Одним словом, молодець.

От Марія зі злoсті і випaлила: «Не знаю, як їй це вдалося, на яких таких «роботах» стільки платять».

В селі, щоб розійшлася чутка, багато не треба, як вітром понеслась.

Донеслась вона і до чоловіка Ольги. Він і так не був в захваті від ідеї їхати на заробітки, а тут таке почути.

За Михайловими мірками їм на все в житті вистачало, а Ольга завжди хотіла більшого. Михайло вважав, що їм і одній донечці вистачить на життя того, що мають, а Ольга хотіла дати дочці більше

От і працювала в Італії страшно… Ні копійки на себе не витрачала, все додому . А тут така новина. Дочка каже, що батько і чути нічого не хоче, на pозлучення подає. Каже, що «диму без вогню не буває», раз Марія так сказала, значить щось знає.

Гіpкими видалися Ользі ті заробітки в Італії, гіpко і від того, що люди такими бувають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *