30 Червня, 2024
Памʼятаєте ведучу “Все буде добре” Надію Матвєєву? Ви ахнете, побачивши, як вона виглядає у свої 55 років

Памʼятаєте ведучу “Все буде добре” Надію Матвєєву? Ви ахнете, побачивши, як вона виглядає у свої 55 років

55-річна телеведуча Надія Матвєєва розквітла після того, як почала будувати стосунки з молодшим на 20 років чоловіком. Жінка відростила волосся і удосконалила зовнішність у косметолога.

Ведуча Надія Матвєєва зробила пластику і змінилася до невпізнання

Надія Матвєєва – відома українська телеведуча, яку публіка знає з телепрограми “Все буде добре”. Мила та спокійна жінка зі смішними кучериками давала поради господиням і спілкувалася з зірковими експертами.

Дивлячись на Надію у програмі “Все буде добре” її важко було назвати фатальною жінкою. Та насправді, телеведуча має досить бурхливе особисте життя. Так, Матвєєва вже двічі розлученна, а зараз жінка будує стосунки з чоловіком, який молодший за неї на 20 років.

Варто відзначити, що Матвєєва знаходиться у цих відносинах вже понад 2 роки. Очевидно, ці стосунки міцні і довготривалі.

Після того, як Надія Матвєєва почала стосунки з молодиком, вона помітно розквітла. Телеведуча відразу змінила гардероб і стала більш жіночною. Також Надія відростила волосся. Крім того, важко не помітити, що жінка зробила кілька косметологічних процедур, аби виглядати більш молодшою. Матвєєва зробила підтяжку обличчя і збільшила губи.

Варто відзначити, що жінка багато чого робить, аби у свої 55 років виглядати молодою і доглянутою. В першу чергу підтримувати себе у формі Надії допомагає спорт. Крім того, жінка слідкує за своїм харчуванням і не їсть шкідливих продуктів.

Що відомо про нові стосунки Надії Матвєєвої

Надія Матвєєва відкрито розповідає про свого коханого в інтерв’ю та ще жодного разу не виходила з ним на публіку і не публікувала спільні фото у соціальних мережах. Жінка не розповідає, ким працює її обранець, та запевняє, що відчуває себе щасливою та коханою.

Також в одному інтерв’ю телеведуча розповіла, що посварилася з власною матір’ю, адже та була проти цих стосунків. Сама ж Надія Матвєєва довго вагалася на стосунки з молодиком, але запевняє, що зробила правильний вибір.
джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *