4 Липня, 2024
Погода починає псуватися: синоптик розповів, що вже завтра чекає на Україну

Погода починає псуватися: синоптик розповів, що вже завтра чекає на Україну

Завтрашній день принесе до України дощі, які охоплять майже всі області країни.

Завтра, 30 травня, погодні умови в Україні зміняться та принесуть дощі та грози одразу до кількох регіонів країни. За даними метеорологів, короткочасні дощі та грози очікуються на заході, півночі, а також в Одеській, Миколаївській, Вінницькій та Черкаській областях.

В цьому пише синоптик Наталія Діденко.

У четвер місцями можливі шквальні вітри та сильні зливи, тому рекомендується виявляти обережність, особливо не перебувати під старими деревами та правильно паркувати автомобілі. Атмосферні стрибки можуть спричинити погіршення самопочуття у людей із чутливим артеріальним тиском та загострення хронічних болів.

На сході, а також у більшості південних та центральних областей дощі будуть локальними та періодичними. Температура повітря 30 травня буде найнижчою у Львівській, Івано-Франківській областях, на Волині, Рівненщині, Закарпатті та на Одещині: протягом дня очікується +20…23 градуси. Спекотна погода утримається на сході України, де температура досягне +26…30 градусів. В решті регіонів температура становитиме +23…27 градусів.

У Києві завтра очікуються періодичні дощі та грози, тож мешканцям столиці рекомендується взяти з собою парасольки. Повітря буде досить свіжим, близько +24 градусів.

У п’ятницю, 31 травня, дощова нестійка погода з грозами особливо виявиться на Правобережжі, можливі сильні зливи. На Лівобережжі прогнозується мінлива хмарність із локальними дощами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *