2 Липня, 2024
Подруга по секрету сказала мені, що у її чоловіка є інша, і не знає що,їй робити. Вона попросила не говорити це жодній живій душі.

Подруга по секрету сказала мені, що у її чоловіка є інша, і не знає що,їй робити. Вона попросила не говорити це жодній живій душі.

Подруга розповіла мені, що у її чоловіка є інша жінка

Вона попросила нікому про це не говорити, жодній живій душі. Але я не змогла стриматися, мене просто розпирало від бажання поділитися цією новиною з нашими загальними подругами.

Я розумію, що вчинила не красиво, хотіла, як краще, я сподівалася, разом ми придумаємо, що порадити Олі. Але подруга дуже образилася, сказала, що знати мене не хоче після цього, хоча я і попросила вибачення. Мені соромно, але і прикро за подруг, які не змогли втримати язик за зубами, а побігли розповідати всім знайомим, а одна з них донесла Олі все. Виходить, що непорядно надійшли всі, а винуватою вважають тільки мене.

Більш того, Оля зателефонувала моєму чоловікові, розповіла все і ще додала, що я жалілась їй на свого чоловіка, розповідала про його негативні риси і вчинки. Такого не було, ми говорили лише про її чоловіка, але мій Олег мені не повірив і образився.

Назвав мене не розумною. Тепер у нас натягнуті стосунки і я розумію, що йому неприємно від мого вчинку. Думаю, що краще б подруга мені не розповідала ні про що, я ж її за язик не тягла. Сама не змогла зберегти все в таємниці, а винна я. Ось вам і підтвердження того, що справжньої жіночої дружби не буває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *