4 Липня, 2024
Поліція Рівненщини назвала ім’я співробітниці, яку змило в Чорне море в Одесі Screenshot

Поліція Рівненщини назвала ім’я співробітниці, яку змило в Чорне море в Одесі

В Одесі в Аркадії стався інцидент з поліцейською з Рівненщини, яку змило в Чорне море. У поліції Рівненщини розкрили ім’я загиблої правоохоронниці.

Правоохоронці зазначили, що дівчину звали Олександра Олещук. Наразі щодо причин загибелі дівчини у Чорному морі в Одесі триває розслідування.  24tv.ua

Загиблу поліцейську звали Олександра Олещук

У поліції Рівненщини розповіли, що трагедія сталася 2 червня, близько 20:40 в Одесі. Тоді під час фотографування на пірсі, морська хвиля збила дівчину з ніг та скинула в море.

Наразі тривають пошуки тіла. Правоохоронці Одещини встановлюють обставини загибелі 20-річної поліцейської з Рівного,– сказали у поліції.

Також правоохоронці розпочали досудове розслідування за 115 статтею Кримінального кодексу України з відміткою “зникнення особи безвісти”.

Як зазначили у поліції Рівненщини, Олександра Олещук, так звали загиблу правоохоронницю, у квітні 2023 року закінчила Львівський державний університет внутрішніх справ та була призначена на посаду дільничного офіцера поліції Рівненського РУП.

“21 квітня цьогоріч лейтенант поліції була відряджена на курси у відомчому закладі на Кіровоградщині. Другого червня, коли сталася трагедія, поліцейська перебувала поза службою”, – пояснили правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *