2 Липня, 2024
Прийде час і p0сію розділять на частини, а потім почнуть rрабувати її ресурси!

Прийде час і p0сію розділять на частини, а потім почнуть rрабувати її ресурси!

Cтарець Серафим Вирицький (1866 – 1949гг). Один з найвідоміших старців того часу, він мав дар передбачення, передбачав багато подій майбутнього, за молитвами зцілював людей.

Наприклад, Серафим у 1927 році, передбачив Другу Світову вlйну, архієпископу Олексію Хутинському (Сіманському) його майбутнє патріаршество, що у католиків буде папа слов’янин, що Єрусалим стане столицею Ізраїлю та інше.

Єросхимонах Серафим Вирицький попереджав, що активну і важливу участь у вlйні матиме Китай. Ба більше, тоді світ побачить могутність Китаю.

«Настане час, коли p0сію р03диратимуть на частини. Спочатку її поділять, а потім почнуть rрабувати багатства. Захід всіляко сприятиме руйнації p0сії та віддасть до часу східну її частину Китаю. Далекий Схід будуть прибирати до рук японці, а Сибір – китайці, які переселятимуться до p0сії, одружуватися з росіянами і, нарешті, хитрістю і підступністю візьмуть територію Сибіру до Уралу. Коли ж Китай забажає йти далі, захід чинить опір і не дозволить. p0сія збережеться у межах, якою була за часів Івана rрозного».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *