22 Листопада, 2024
Рецепт моє бабусі пісних гречаних котлет, виходять смачні та ситні. Готую їх під час посту

Рецепт моє бабусі пісних гречаних котлет, виходять смачні та ситні. Готую їх під час посту

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом незвичайних пісних котлет. У них основним компонентом є гречка, тому відповідно називаються вони гречаниками. Така страва є смачною та ситною, тому є ідеальним варіантом в піст.

Інгредієнти:

  • Гречана крупа 200 г;
  • Картопля 6 шт.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Мариновані гриби 200 г;
  • Рослинна олія 100 г;
  • Часник 3 зубчики;
  • Морська сіль.

Спосіб приготування:

  1. Спершу потрібно відварити картоплю в “мундирах”, а потім овоч очистити й натерти на тертці з великими отворами.
  2. Потім відваріть ще гречану кашу.
  3. Цибулю потрібно очистити від лушпиння й нарізати кубиками.
  4. Підсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
  5. Потім в окремій посудині потрібно змішати картоплю, гречку та смажену цибулю, сформувати з маси котлетки та обкачати в панірувальних сухарях. 
  6. Смажити котлети на рослинній олії з двох сторін. 
  7. Тепер готуємо грибний соус: гриби промити та помістити в чашу блендера, там подрібнити разом з часником та рослинною олією. У вас має утворитися однорідна маса. 
  8. Викладіть готові гречаники на блюдо та подавайте з грибним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *