Помідори кисло-солодкі мариновані. Тaкі помідори навіть влітку їсти хочеться. Єдuний рeцепт, перевірений роками.
Цей простий рецепт стане гідним суперником навіть для самих вишуканих закусок! За матеріалами
Надійний рецепт, перевірений роками!
Помідори-кисло-солодкі-мариновані
Складові
помідори,
лист хрону,
часник,
кріп,
листя смородини,
гострий червоний перець.
Для маринаду:
На 1 л води:
Сіль – 1 ст. ложка
Цукор – 5 ст.ложек
Оцет 9% – 2,5 ст. ложки
Рецепт приготування
Помідори вимити. Банки вимити, обшпарити, кришки простерилізувати.
Укласти на дно спеції і половину часнику, покласти помідори максимально щільно, зверху покласти залишки часнику.
Залити помідори окропом, накрити кришками, залишити на 15 хвилин.
Воду злити в каструлю, приготувати маринад: додати сіль, цукор, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.
Потім, додати оцет, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.
Залити банки маринадом, закрити кришками, перевернути, укутати до повного охолодження.
Смачного!