4 Липня, 2024
“Так, я хвоpuй!” – Усик емоційно відреагував на непростий “діагноз” Screenshot

“Так, я хвоpuй!” – Усик емоційно відреагував на непростий “діагноз”

Абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика запросили на ефір американського радіо-шоу про бокс 3 Knockdown Rule.

У розмові з ведучим український боксер розповів непросту історію, як піднявся до рівня супертяжа, як у нього мало хто вірив, і згадав давню розмову з Володимиром Кличком.

Усик зізнався, що ще кілька років тому був упевнений, що проведе бої з Джошуа і Ф’юрі, а у відповідь його жартома називали хворим.

“Я завжди знав, що наш бій із Ф’юрі відбудеться. Я не знав, коли, але знав, що він буде. 7 чи 8 років тому у нас було велике шоу в Україні. Там були брати Клички та інші спортсмени. Я тоді сказав: “Слухайте, я піднімуся в надважку вагу і виграю всі титули. Якщо ви продовжуватимете кар’єру в той час, то боксуватимете зі мною”. Володимир тоді посміявся. Може, тепер він уже не сміється. Я казав: “Може бути, я поб’юся з Джошуа через 3 роки”. А він (Володимир Кличко) такий: “Ти хвоpuй!” Я говорю: “Так, я хвоpuй! І не просто хворий, а трохи божевlльний. Але я боксуватиму з Джошуа і Тайсоном Ф’юрі”, – цитує Усика Vringe.

Відразу після поразки у боксерському поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу Тайсон Ф’юрі зажадав бою-реваншу.
джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *