7 Липня, 2024
Тариф на газ: скільки буде коштувати кубометр у червні Screenshot

Тариф на газ: скільки буде коштувати кубометр у червні

З 1 червня 2024 року для побутових споживачів вартість газу не зміниться.

Ще у травні постачальники блакитного палива домовилися продовжити чинні тарифи. Так, у “Нафтогазу України” кубометр буде коштувати 7,96 грн.ГазПравда“.

Залежно від постачальника вартість 1 кубометра газу вагатиметься в межах від 7,70 до 9,99 грн. Свої річні пропозиції газопостачальні компанії не змінили. Такі тарифи діятимуть принаймні до кінця квітня 2025 року. У той же час два невеликі постачальники (“Еру Людям” і “Галнафтогаз”) на своїх сайтах як кінцева дата дії річної ціни вказали серпень нинішнього року.

98% українців є клієнтами газопостачальної компанії “Нафтогаз України” та купують природний газ за гарантованою ціною 7,96 гривні за кубічний метр.

Але як повідомляють у держкомпанії менше за газ можуть платити ті, хто вчасно розраховується за нього. Розмір можливої ​​знижки коливається близько 1%. Для того щоб його отримати, потрібно за допомогою онлайн-сервісу заплатити газ до 15 числа. Тобто якщо до 15 березня заплатити за газ, який ви використали у лютому, то у платіжці у квітні (за березень) буде знижка у розмірі 1%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *