7 Липня, 2024
Територіальні поступки: Зеленський заявив, на що піде заради закінчення війни.

Територіальні поступки: Зеленський заявив, на що піде заради закінчення війни.

7 червня президент Володимир Зеленський виступив перед Національними зборами Франції. Він заявив, що українська влада не погодиться на територіальні поступки заради закінчення війни.

“Чи може Путін виграти війну? Ні, тому що ми не маємо права програти. Чи може ця війна закінчитися на рубежах, які є зараз? Ні, тому що жодних рубежів для зла не існує, як і 80 років тому. А якщо хтось- то намагатиметься намалювати тимчасові лінії, це дасть лише паузу перед новою війною… Г***ер переступав лінію за лінією, так само це робить сьогодні Путін”, – заявив Зеленський.

Він висловив упевненість, що Україна зможе виграти війну, оскільки вірить у свою перемогу, як і союзні війська під час Другої світової війни.

“Чи можемо ми виграти цю битву? Безперечно так. Ми можемо. Україна, Україна, а значить, Європа. Європа, а значить, Франція. Я впевнений у цьому, як і Франція. Франція вірила у свободу, коли ще День Д не відбувся Але той день висадки, як і день європейської перемоги, був неминучим”, – сказав український президент.
джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *