4 Липня, 2024
Укргідрометцентр про погоду в Україні: “Маємо доволі оптимістичні новини”

Укргідрометцентр про погоду в Україні: “Маємо доволі оптимістичні новини”

Погода в Україні набуває все біьш літнього харакетру.

На цьому тижні на територію України буде впливати поле підвищеного тиску, але по заходу та північному сходу все ж будуть малоактивні атмосферні фронти, а температурні показники будуть підвищуватись. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

“У синоптичному плані маємо доволі оптимістичні новини, адже погода набуває все більш літнього характеру”, – кажуть синоптики.

Так, у найближчі три доби у більшості західних областей, вдень місцями і на північному сході країни пройдуть короткочасні дощі, подекуди грози. На решті території країни буде без опадів.

ВІДЕО ДНЯPlay Video

Вітер переважатиме південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме +9°…+14°, вдень повітря прогріватиметься до +22°…+28°. В Карпатському регіоні та на узбережжі морів очікується від +19° до +24°.

Яка погода очікує на українців найближчим часом – прогноз

Заморозків більше не має бути, але й 30-градусна спека до нас найближчим часом ще не прийде. Про це в коментарі Погода УНІАН розказала синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, до кінця весни до нас надходитимуть переважно теплі повітряні маси. Якихось сильних кардинальних зрушень впродовж поточного та наступного тижня не очікується. Подекуди будуть короткочасні дощі та грози, але загалом перехід з весни у літо має бути достатньо м’яким.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *