4 Липня, 2024
У ВБРАННІ ГРАНАТОВОГО КОЛЬОРУ І НА ШПИЛЬКАХ: КРАСИВА ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ Screenshot

У ВБРАННІ ГРАНАТОВОГО КОЛЬОРУ І НА ШПИЛЬКАХ: КРАСИВА ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ

Перша леді України офіційно анонсувала дату проведення саміту перших леді та джентльменів.

Олена Зеленська провела пресконференцію, на якій анонсувала четвертий саміт перших леді та джентльменів. Він відбудеться 12 вересня у Києві. Цьогорічна тема саміту – “Безпека дітей”. tsn.ua

“Адже вони найвразливіші люди у світі – повністю залежать від нас, дорослих. Тож наша відповідальність – захистити їх”, – зазначила Зеленська.

Вона зауважила, що перша панель буде присвячена дітям у збройних конфліктах.

“Болюча тема для України, де росія щодня вбиває й калічить дітей і викрала вже 19 тисяч маленьких українців…

Безпека дітей багатовимірна. На наших панелях дослідимо родинний вимір (безпеку вдома), шкільний (безпеку освіти), безпеку у віртуальному просторі.

Важливо, що Україна сконцентрована не лише на собі, а шукає нові рішення для подолання глобальних викликів. Якщо десь убивають чи викрадають дітей – це загроза всьому сучасному дитинству, усім принципам і цінностям, на яких побудовано цивілізований світ. Тому й захищати їх треба лише разом, не розділяючи на країни й народи”, – розповіла перша леді.

На пресконференції Олена Зеленська постала в елегантному вбранні рубінового кольору, яке складалося з жакета без ґудзиків і спідниці міді. Талію вона підкреслила тонким темним ремінцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *