7 Липня, 2024
У ДТЕК повідомили про запровадження екстрених відключень по всій Україні Screenshot

У ДТЕК повідомили про запровадження екстрених відключень по всій Україні

В ДТЕК звернулися до українців з важливим повідомленням

Через постійні ворожі обстріли наша енергосистема знаходиться в край складній ситуації, саме тому по всіх областях України вимушені застосовувати графіки відключення світла, адже це дозволяє зекономити електроенергію, якої й так небагато.

Про ситуацію на даний час стосовно енергосистеми та електроенергії, повідомили на сайті ДТЕК в соціальній мережі.

Так от, в їх повідомленні мова йде про таке:

“Друзі, ситуація в енергосистемі дуже складна. Як тільки з’являється дефіцит електроенергії, по всій Україні відбуваються екстрені або стабілізаційні відключення світла. Робімо прості речі, які залежать від кожного з нас, щоб зменшити їх кількість і тривалість

Найперший крок до цього – енергоефективне споживання протягом всієї доби. Якщо ви можете відмовитись від якихось потужних електроприладів – зробіть це. Будьмо свідомими – потурбуймося про світло вдома разом!” – повідомили в ДТЕК.

Тобто, як зазначили в компанії, що зараз вкрай важливо економно споживати електроенергію та не вмикати прилади, що споживають багато електрики.

Також слід бути обачними, та завжди готовими до введення екстренних відключень світла, оскільки запас електроенергії й так в дефіциті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *