4 Липня, 2024
У кожній родині є людина, яка не нагулялася…

У кожній родині є людина, яка не нагулялася…

У кожній сім’ї є людина, яка не нагулялася. У нас це – бабуля. Після смерті дідуся ми перевезли її до себе. Шість років тому.

Мої батьки кажуть, що це помста долі за відсутність проблем з дітьми в підлітковому віці.

Наприклад, в липні бабуля отримала пенсію і рванула з найкращою подружкою на море. Вимкнула телефон і подзвонила коли закінчились гроші. Мама ледь з розуму не зійшла. Довелося їхати їх забирати. Тата це все страшенно повеселило і він попросив тещу наступного разу взяти його з собою.

Коли сімейний лікар повідомив їй, що в неї діабет і почав перераховувати усе, що їй не можна, бабуля запитала:

-А що буде, якщо я не буду дотримуватись ваших рекомендацій?

-Ви можете померти! – з серйозним поглядом сказав лікар.

-Та невже?! Що, серйозно? У 86 років є така ймовірність?

Закінчилось тим, що бабуля їсть все, що хоче і приймає інсулін.

Вона грає в шахи з дядьками на набережній – і виграє! Вона співає у хорі «Веселі бабусі», ходить у театр і відвідує всі безкоштовні міські заходи та концерти. Нещодавно завела собі овдовілого бойфренда на 8 років молодшого за себе.

Тепер вони відриваються разом.

У минулі вихідні він розважав її гонками на квадроциклах. А потім вони за вечерею випили 2 літри домашнього вина і заснули перед телевізором в обіймах на дивані. Там ми їх і застукали, коли повернулись з дачі, як парочку підлітків. Так дід Коля був познайомлений із сім’єю – онімілою мамою, офігівшими внуками і хіхікаючим татом.

Я обожнюю бубулю – вона позитивніша та енергетичніша за більшість моїх молодих знайомих. Вона любить життя і вміє ним насолоджуватися. «А скільки того життя!» – відповідає вона моїй мамі на всі її «мама, ну як так-то?».

Хочу таку ж ​​старість 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *