7 Липня, 2024
Ходжес назвав двох людей, які можуть змінити хід війни в Україні, але чомусь цього не роблять Screenshot

Ходжес назвав двох людей, які можуть змінити хід війни в Україні, але чомусь цього не роблять

Американський генерал Бен Ходжес переконаний, що від Байдена та Шольца зараз безпосередньо залежить доля України.

Україні потрібно надати багато озброєння для перемоги над росіянами, підтвердив Бен Ходжес та додав, що проведення мобілізації всередині країни має не менш вирішальне значення, ніж техніка та снаряди. Крім того, американський генерал заявив, що хід війни можуть змінити Байден та Шольц, але чомусь не поспішають цього робити.

Інтерв’ю Бена Ходжеса можна переглянути на каналі YouTube.

Екс-командувач армією США відповів на запитання, що допоможе Україні змінити хід війни та повернути ініціативу на полі бою: “Спочатку потрібно, щоб президент США та канцлер Німеччини заявили, що вони хочуть перемоги України. Вони мають сказати, що метою є перемога України у цій війні. Сказати це потрібно чітко та зрозуміло, а потім розробити політичний план та надати підтримку, яка зробить це можливим”.

При цьому Бен Ходжес назвав ще одну складову успіху сил оборони України на полі бою: “На мій погляд, Україні не вистачає найбільше саме цього – чіткого визначення стратегічного результату, який потрібний Заходу. Ті заяви, що “ми з вами будемо стільки, скільки буде потрібно”, для мене нічого не означають. По-друге, звичайно ж є потреба у протиповітряному та протиракетному захисті, який допоміг би захистити українські міста, інфраструктуру, а також безневинних українських громадян від російських атак.“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *