7 Липня, 2024
Чому люди не хочуть йти до армії: військовий здивував заявою

Чому люди не хочуть йти до армії: військовий здивував заявою

На думку бійця, в нас програна інформаційна політика.

У людей, які цікавляться війною та готові до виконання громадянського обов’язку, є страх йти до армії. Вони не хочуть піти на фронт і загинути в посадці, тому що їхній командир не зміг налаштувати елементарну взаємодію.

Про це сказав ветеран Дмитро “Івіч” Вербич в інтерв’ю “Телебаченню Торонто”.  tsn.ua

“Все, що держава комунікувала з суспільством під час повномасштабного вторгнення, на мою думку, це глобальний провал. Вони взагалі не розуміють, як треба розмовляти з людьми”, – каже він.

Люди знають реальний стан справ

За словами військового, люди, які цікавляться війною та в принципі розуміють, що є громадянський обов’язок і воювати потрібно, мають страх, з яким намагаються боротися. На них дуже діє, тому що в них є кум-сват-брат-знайомий, який вже у війську. І спілкуючись з цією людиною, вони розуміють реальну ситуацію, що там відбувається.

“І про провали, про цей розпіарений контрнаступ, про те, що все далеко не так красиво, як на картинці, що в нас купа на тактичному рівні ідіотизму і так далі. Це цих людей демотивує. Вони не хочуть піти в армію і загинути в посадці, тому що їх командир не зміг налаштувати елементарну взаємодію, тому що все зовсім не так класно”, – зауважив Вербич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *