7 Липня, 2024
Що відомо про першу дружину Мохаммада Захура, яку він покинув заради Камалії: народила мільярдеру двох дітей

Що відомо про першу дружину Мохаммада Захура, яку він покинув заради Камалії: народила мільярдеру двох дітей

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур до одруження з Камалією мав іншу жінку, яка народила йому двох дітей. Перша дружина Захура не змогла конкурувати з українською красунею.

Що відомо про першу дружину Мохаммада Захура, яку він покинув заради Камалії

Історія кохання Мохаммада Захура і Камалії – це справжня східна казка. Пакистанський мільярдер випадково зустрів українську співачку на одній з вечірок, закохався у неї по вуха і вже через 3 місяці після першої зустрічі повів її під вінець.

Втім, Камалія – не перша дружина Захура. Як відомо, чоловік вже був одружений і має від першого шлюбу двох дорослих дітей.

Що відомо про першу дружину Захура

Перша дружина пакистанського мільярдера також не була мусульманкою. Жінка родом із росії, та відомо, що вона заради чоловіка прийняла іслам.

Перша дружина Захура – абсолютно не публічна особистість. В Мережі взагалі немає світлин жінки. Втім, на одному із бізнес-ресурсів є архівне фото Захура з сином та жінкою слов’янської зовнішності, яка, ймовірно, і є його першою дружиною.

Як виглядає перша дружина Мохаммада Захура

У першому шлюбі Захура у нього народилося двоє дітей: донька Тетяна та син Арман. Діти бізнесмена вже дорослі та мають свої сім’ї. Так, Тетяна зробила Захуром дідусем, подарувавши йому двох онуків. Цікаво, що онуки мохаммада старші, за його дітей від Камалії.

Відомо, що Мохаммад захур дуже близький зі своїми дітьми від першого шлюбу і забезпечує їх усім необхідним навіть у дорослому віці.

Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу

А от Камалія змогла знайти спільну мову лише з сином Захура Арманом, а ось з донькою Тетяною вони мають натягнуті стосунки. Так, в одному з інтерв’ю Камалія зізналася, що донька Захура завжди її недолюблювала. Після початку повномасштабної війни в Україні, коли Камалія з чоловіком та дітьми поїхали у Лондон, вони зупинилися саме в будинку Тетяни. Життя під одним дахом ще більше загострило їхні стосунки. За словами Камалії, між нею та Тетяною були часті конфлікти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *