7 Липня, 2024
Яку з цих ведучих вам приємно слухати? Падалко, Мазур та Мосійчук працюють на екранах понад 10 років Screenshot

Яку з цих ведучих вам приємно слухати? Падалко, Мазур та Мосійчук працюють на екранах понад 10 років

Українське телебачення багате на яскраві особистості, які вже багато років є улюбленцями глядачів. Серед них особливо виділяються Марічка Падалко, Алла Мазур та Наталія Мосійчук.

Падалко, Мазур, Мосійчук розповіли, скільки років працюють на ТБ

Ці ведучі стали справжніми символами українського телебачення, і без них важко уявити сучасні телеекрани. Вони працюють у медіасфері понад 10 років, і за цей час їхні обличчя стали невіддільною частиною телевізійних новин та шоу.

Марічка Падалко

48-річна Марічка Падалко – одна з найвідоміших та найулюбленіших телеведучих України. Вона працює на телеканалі “1+1” з 2002 році і починала кар’єру з ведучої спортивних новин. За цей час Падалко здобула довіру глядачів завдяки професіоналізму, щирості та відкритості.

Зараз телеведуча часто бере участь у соціальних проєктах, підтримує благодійні ініціативи та активно веде свій блог у соціальних мережах.

Алла Мазур

Алла Мазур – ще одна видатна постать українського телебачення. Вона є обличчям новин на телеканалі “1+1” і працює в телебаченні вже понад 20 років. Її голос та зовнішність знайомі мільйонам глядачів, а професійні якості викликають повагу і захоплення.

58-річну Мазур неодноразово визнавали найкращою телеведучою новин в Україні. Вона є рекордсменкою професійних нагород — здобула вісім статуеток Телетріумф.

Подолавши онкологію, пані Алла бере участь у просвітницьких та благодійних заходах на цю тему.

Наталія Мосійчук

Наталія Мосійчук також є важливою частиною українського телебачення. Вона працює на телеканалі “1+1”, де веде інформаційні випуски новин, з 2006 року. 51-річна Наталія відзначається високим рівнем професіоналізму та вмінням тримати увагу глядачів. Вона часто бере інтерв’ю у перших осіб держави, є ведучою ток-шоу “Право на владу” та кураторкою премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine.

Про свою роботу телеведуча нещодавно розповіла в інтерв’ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *