2 Липня, 2024
“Я вивів двох людей”: Електрик “Епіцентру” розповів про перші хвилини після удару росіян (відео)

“Я вивів двох людей”: Електрик “Епіцентру” розповів про перші хвилини після удару росіян (відео)

Електрик “Епіцентру” у Харкові Ігор Калашник розповів, що йому вдалося вибратися, бо частина гіпермаркету, у якій він перебував на той момент, поки не горіла, передають Патріоти України.

“Я мав обходи і в той час зайшов у щитову. Воно якраз “бахнуло”, а довкола ж тільки стіни. Мене трішки привалило. Але я почав швидко знімати напругу. Збоку у нас був автоматичний генератор, а там же солярка. Я його вимкнув, щоб нічого не… Потім я двох людей вивів”, – поділився Ігор Калашник.

З його слів, один з чоловіків, що також був у магазині, повідомив пожежникам, що у правій частині будівлі бачив жінку з дитиною. “Рятувальники молодці. Поки нічого ще не почало обвалюватися, вони туди побігли. (…) Здається, посередині, де був ламінат, влучило. Бо перший час у районі щитової в мене навіть було світло, не було полум’я. Але все це доля хвилини. Ми хотіли ще побігти до працівників, але вже всередину зайти не змогли”, – зазначив він.

Також вдалося вийти самотужки охоронцю складу. Його забрала швидка. Про долю інших працівників Ігор Калашник не знає – чи вдалося врятуватися його колегам поки невідомо. “У нас зенітні вікна – їх повітрям вириває. Одразу спрацювала “пожежка”, почала заливатися вода – скільки було у пожежному резервуарі. Це хоч щось дало”, – додав працівник “Епіцентру”.

Джерело: 24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *