Нижче наводиться декілька варіантів начинки для лаваша, кожний з яких має свій унікальний смак:
- Морква по-корейскі, зелень, нежирна сметана та покришений «Адигейський» сир.
- Потрібно розім’яти за допомогою виделки рибні консерви, щоб утворилася однорідна маса. Далі натирається твердий сир за допомогою тертки та нарізується зелень.
- Гриби потрібно підсмажити разом з ріпчастою цибулею. Потім нарізується 200 грамів плавленого сирку та зелень. Також можна подрібнити та додати мариновані огірки для більш пікантного смаку.
- Відварити грудинку та потерти за допомогою тертки твердий сир. Зварити куряче яйце, додати 2 зубки часнику, натуральний йогурт та подрібнену зелень.
- Підсмажити м’ясний фарш, нарізати ріпчасту цибулю. Також слід на тертці натерти твердий сир та порізати смужками болгарський перець.
- Для начинки слід взяти твердий сир, курячу грудинку, натуральний йогурт та різноманітну зелень.
- Відварити рис та підготувати куряче круте яйце. Також додається зелень та натуральний йогурт.
- Потрібно підсмажити курячу печінку. Потім вона кладеться у блендер, куди також додається декілька столових ложок вершків. Далі додається сіль та перець. Подрібнити до утворення однорідної маси, після чого прогріти суміш у мікрохвильовій печі.
- Буряк та моркву слід натерти за допомогою тертки. Також додаються ядра волоських горіхів, які слід подрібнити, нежирна сметана та зубчик часнику.
- В начинку кладеться 200 грамів домашнього сиру, 3 зубчики часнику, подрібнена зелень та морська сіль. Потім слід додати декілька столових ложок сметани чи йогурту.
- Варені круті яйця слід натерти за допомогою тертки. Також додати нежирний натуральний йогурт та моркву по-корейські.
- Часник та цибулю потрібно подрібнити. Кладеться сир, мелений червоний перець, мелений чорний перець. Усе подрібнюється у блендері, поки не сформується однорідна маса.
- Огірки нарізати кільцями, подрібнити зелень, а червону рибу нарізати невеликими шматками.
- Солодкий перець та баклажани нарізуються смужками. Помідори ріжуться на шматки. Порізані овочі разом з ріпчастою цибулею та зубчиками часнику слід обсмажити на оливковій олії. Залишити охолоджуватися після чого усе подрібнити у блендері, щоб сформувалася однорідна маса.
- Білі гриби потрібно обсмажити з цибулею. Твердий сир потрібно натерти за допомогою тертки. Також у начинку додаються курячі яйця, відварені круто, та зелень.
Смачного!