20 Травня, 2024
Не м0жна зневірюватись… вlйна закінчиться цього літа і ми побачимо багато радісних новин попереду….

Не м0жна зневірюватись… вlйна закінчиться цього літа і ми побачимо багато радісних новин попереду….

Підписник Володимир Ступак ТікТок під ніком volodymyr.rieltor вирішив підтримати та підбадьорити українців. Зокрема у своєму ролику він каже,що не згоден з висловлюваннями експертів, про те, що вlйна ще довго триватиме. На його суб’єктивну думку все закінчиться вже влітку цього року.

Також він стверджує, що у 2018 передбачав повномасштабну вlйну з р0сією та писав про це на своїй Facebook сторінці. Володимир пояснює чому він не вірить експертам. Так, вони прогнозували, що Київ впаде за 3 дні, проте він стояв, стоїть і буде стояти, каже підписник. А ще він додає, ці експерти враховують політичну ситуацію, математичні розрахунки, але не враховують надприродного фактора, за яким стоїть Бог.

Володимир каже, що ми ще побачимо багато позитивних новин, побачимо багато бав0вни на стороні вор0га, побачимо цікаві спецоперації на Кримському мосту.

“Ви знаєте, кожна вlйна закінчується переговорами. Тому дуже важливо з якої позиції ми зайдемо в ці переговори, а це звичайно, великою мірою залежить і від наших союзників”, – каже Ступак.

Він сподівається, що європейські партнери допоможуть сформувати сильний кулак, щоб на переговори вона зайшла з позиції сили. Інакше, на його думку, через 2-3 роки може спалахнути вlйна світового масштабу.

Тому він Володимир впевнений, що партнери підтримають Україну і вже влітку вlйна закінчиться.

Він каже, що вірить в це і виражається його віра тим, що Володимир мав можливість виїхати з України, проте він лишається тут, а зараз разом з родиною переїхав на деокуповану територію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *