19 Травня, 2024
Україна плаче! 0бласть в тарурі…На Львівщині пр0щаються із ГЕРОЯМИ України…

Україна плаче! 0бласть в тарурі…На Львівщині пр0щаються із ГЕРОЯМИ України…

Вічна пам’ять Героям України….

Повід омляє “Золочів.нет” з п0сuланням на Львівську ОВА, сьогодні на Львівщині пр0щаються із 3ахисниkами:

Василь Кольбух
Житель села Магерів Добро синсько-Магерівської громади. Воїн був молодшим сержантом військової частиниА4856. Загинув 13 лютого 2024 року поблизу насел еного пункту Богданівка Донецької області у віці 33 роки.

Тарас Сороколіт
Львів’янин.
Із початком повнома сштабного вторгнення рос ійської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження навча нь виконував бойові завдання у лавах 37-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських Сил Збройних Сил України.

Олег Панін
Львів’янин. Із початком повно масштабного втор гнення російської федерації, попри відсутність бойового досвіду, добр овільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територ іальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Не зважаючи на отримане поранення, повернувся на передову до побратимів.

Володимир Бахчиванжи («Докер»)
Уродженець міста Бердянськ Запорізької області.
Із початком повномасштабного втор гнення став добровольцем Воював у лавах 3-ї окремої штурмової бригади За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» та нагрудним знаком «Ветеран війни».

Петро Лопатовський
Житель села Стоянці Мостиської громади. Був сапером інжен ерно-саперного взводу однієї з військових частин. Загинув 17 лютого 2024 року від поранень, отриманих внаслідок мінометного обстрілу біля насе леного пункту Ласточкине Донецької області.

Ігор Грицан
Народився у селі Великі Дідушичі Стрийської громади. Прож ивав з сім’єю у м. Стрию та навчався в Стрийському аграрному коледжі. Служив в Стрию та Червонограді на посаді майстер-сержант, брав участь в АТО з 2019-2021 роки.
Нагороджений почесним знаком Головноком андувача Збройних сил України «Ветеран Військової служби». Після повномасштабного вторгнення долучився до захисту держави від окупантів. Помер після важкої хвороби у лікарні.

Щирі співчуття рідним та близьким…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *