20 Травня, 2024
Діва – котедж, Риби – пляжне бунгало: який тип будинку підійде вам за знаком Зодіаку

Діва – котедж, Риби – пляжне бунгало: який тип будинку підійде вам за знаком Зодіаку

Астролог із Нью-Йорка Ліза Стардаст розповіла, який тип будинку найкраще підходить представникам кожного знака Зодіаку, пише bestlifeonline.com.

Овен – сучасний

Овен – амбітний лідер Зодіаку. Йому подобається багато працювати і нагадувати всім про те, наскільки він успішний. А тому для нього, як для людини, яка завжди дивиться в майбутнє, найкращий дім – це модний сучасний будинок. За словами астролога, це ідеальний спосіб для Овна продемонструвати свою наполегливу працю і зусилля.

Тілець – королівський

Тілець – один із найбільш розбірливих знаків Зодіаку. Тілець – створення комфорту, якому потрібен час і простір подалі від шуму та суєти, щоб підзарядити свої батарейки. Як зазначила астрологиня, Тільцям підійдуть розкішні будинки зі скатними дахами, декоративним фахверком і вітражами.

Близнюки – дворівневий

Надмірно активним Близнюкам потрібне місце, де можна відпочити і перезавантажитися. А оскільки Близнюки також відомі як найгнучкіший і нерішучий знак, то й будинок їм потрібен з такою самою двоїстістю, в якому у Близнюків будуть окремі зони для всіх хобі.

Рак – фермерський будинок

Коли справа стосується домашнього стилю, Рак – найвибагливіший знак у списку. Він – найсентиментальніший вихователь Зодіаку, тому дім для нього символізує всі глибокі бажання створити щасливий куточок для сім’ї. Рак – також найемоційніший знак, тому його дім має бути місцем, де він зможе розслабитися після довгого дня.

Лев – пентхаус

Для Левів життя – це розвага. Як найбільш екстравертний знак Лев любить спілкуватися, але ще більше йому подобається бути в центрі уваги. Саме тому пентхаус, де можна продемонструвати усі свої витвори мистецтва і предмети колекціонування, – це саме те, що сподобається яскравому і драматичному Леву, зазначила астролог.

Діва – котедж

Практичний та систематичний підхід до життя робить Дів перфекціоністами. І оскільки Діви особливо уважні до деталей, їхній ідеальний стиль будинку складатиметься з безлічі затишних куточків і щілин. Скромний будинок у котеджному стилі з кількома спальнями дасть змогу Діві по-справжньому насолодитися своїм декором і стилем, розповіла астрологиня.

Терези – середземноморський

У своєму прагненні завжди отримувати від життя все найкраще Терези часто подорожують екзотичними місцями і спілкуються з новими людьми. Вони цінують розкіш, і їхній дім має відображати їхню харизматичну та чуттєву натуру. За словами астролога, Терезам підійде мрійливий міжнародний колорит у будинку в середземноморському стилі, натхненному архітектурою Іспанії, Італії та інших європейських країн.

Скорпіон – вікторіанський

Пристрасний та енергійний Скорпіон любить заявляти про себе, і на його шляху до отримання бажаного мало що стоїть. Одна з причин, через яку Скорпіон досягає успіхів у житті, полягає в тому, що він дуже розбірливий у тому, кому довіряти. Скорпіони завжди тримають своє внутрішнє коло тісним і ретельно приховують свої емоції. Це означає, що в їхньому ідеальному домі має бути безліч затишних укриттів, наприклад, як в особняку у вікторіанському стилі.

Стрілець – крихітний будинок

Стрільці відомі своєю потребою у свободі, і тому їх практично неможливо зв’язати. Активний розум і жага до життя часто приводять Стрільців до несподіваних переживань. Вони дуже часто змінюють кар’єру, коло спілкування і хобі. Те ж саме стосується і місця їхнього проживання, тому занадто багато простору їм не потрібно.

Козеріг – заміський будинок

Амбіційний і рішучий Козеріг вкладає в роботу більше, ніж будь-хто інший. Однак деякі люди можуть не знати, що у них є прихована романтична сторона. Козероги старанно працюють, щоб забезпечити людей, яких люблять, і тому вважають володіння житлом великою справою. Стиль і мода для Козерогів не мають значення, головне – інвестиції в майбутнє.

Водолій – ретро-будинок

Водоліїв приваблює оригінальність у всіх її проявах, чи то кар’єра, чи то дружба, чи то партнер, чи то навіть місце, яке вони називають домом. Водолії унікальні й ексцентричні, тому ідеальний будинок для них міститиме в собі безліч стилів, форм і дизайнів. Сучасний будинок середини століття – це ретро-повернення, сповнене яскравих деталей, кольорів і акценту на життя в приміщенні та на відкритому повітрі, яке підійде Водоліям.

Риби – пляжне бунгало

Будучи чуйним та інтуїтивним знаком Зодіаку, Риби схильні перевантажувати себе заради інших. Вони відчувають усі свої емоції сильно й одночасно. Це може зробити світ занадто складним для них та втомити. Тому Рибам потрібен притулок, щоб піти від усього цього. І пляжні бунгало мають сільський шарм, який ідеально підійде для того, щоб дозволити Рибам додати свою індивідуальність, підкреслити їхній творчий бік і забезпечити бажане усамітнення, розповіла астрологиня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *