1 Червня, 2024
Заморозків вже не буде: в Україну повернеться тепло, але є нюанси, – синоптик

Заморозків вже не буде: в Україну повернеться тепло, але є нюанси, – синоптик

В Україні у середу, 15 травня, ще буде прохолодно, але вже з четверга очікується потепління. Заморозків на території країни вже не прогнозується.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. “Завтра в нас ще буде трохи холодно, але вже з четверга почнемо відчувати тепло”, – йдеться в повідомленні.obozrevatel.com

Таким чином, 15 травня в Україні очікується вдень від +13 до +16 градусів, на Закарпатті – від +17 до +20 градусів. Заморозків вже не буде. З 16-го травня температура повітря почне поступово підніматися і до кінця тижня нарешті сягне від +18 до +23 градусів тепла.

У середу очікуються дощі, можливо з грозами, на півдні України (крім Одещини), у східних областях, місцями в центрі та в Карпатах. На решті території буде без опадів. Завтра на сході України та на Закарпатті очікуються пориви південно-східного вітру до 15-20 метрів за секунду. У більшості областей вітер буде помірним.

У Києві 15 травня без істотних опадів. Вночі очікується від +4 до +6 градусів, вдень – від +13 до +14 градусів. Поступове підвищення температури повітря відбудеться надалі, а у суботу у столиці можливий дощ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *