Інгредієнти:
- печінка – 500 г
- картопля – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- яйце – 2 шт.
- майонез – 2 ст.л.
- борошно 2-3 ст.л.
- сіль і перець за смаком
Рецепт приготування:
- Печінку промиваємо, ріжемо на дрібні шматочки.
- Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву і картоплю тремо на крупній тертці.
- Змішуємо печінку, цибулю, моркву і картоплю, додаємо рубаний часник і яйце, сіль, перець, майонез. Вимішуємо і всипаємо борошно, вимішуємо однорідне тісто.
- Накриваємо масу плівкою і залишаємо на 1 годину, щоб маса стала більш м’якою.
- Розігріваємо олію, викладаємо по ложці маси і обсмажуємо котлети до готовності з кожного боку.
Смачного!