19 Вересня, 2024
“Регулярно ходить на мітинги..” Відомий ведучий розсекретив, де живе та чим займається 25-річний син Ірини Білик Screenshot

“Регулярно ходить на мітинги..” Відомий ведучий розсекретив, де живе та чим займається 25-річний син Ірини Білик

Зірковий син пішов стопами співачки.

Відома українська співачка Ірина Білик не афішує своє особисте життя, а особливо дітей. Вона неохоче розповідає про синів на публіці і вони не є частими гостями її соцмереж.

Проте український ведучий та інтерв’юер Слава Дьомін розповів про життя старшого сина виконавиці – 25-річного Гліба Оверчука. Він розсекретив, де живе та чим займається чоловік.

За словами Дьоміна, Оверчук пішов стопами артистки і також пов’язав своє життя з музикою. Стало відомо, що він грає на музичних інструментах та навіть встиг створити власний гурт. Однак живе та працює Гліб не в Україні. Як повідомив Слава, наразі зірковий син перебуває в Іспанії, там, до речі, мешкає і молодший син Білик Табріз.

“У нього є власний гурт. Грає на барабанах і гітарі. Іноді дає концерти. Зараз Гліб перебуває в Іспанії, де живе Ірина Білик із сином Табрізом “, – зазначив ведучий.

Живучи за кордоном, Оверчук регулярно ходить на мітинги в підтримку України та розповідає про повномасштабне вторгнення у своїх соцмережах. Однак на батьківщину хлопець, схоже, повертатися не планує. Востаннє Гліб приїжджав в Україну багато років тому.

До слова, старшого сина Білик народила у шлюбі з моделлю Андрієм Оверчуком, з яким була у стосунках 4 роки. Подружжя розлучилася за два роки після народження Гліба, у 2001 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *