19 Вересня, 2024
Спека відступає: сьогодні навіть на півдні та сході України стане свіжіше (карта)

Спека відступає: сьогодні навіть на півдні та сході України стане свіжіше (карта)

У багатьох областях пройдуть дощі з грозами

У неділю, 4 серпня, погода в Україні почне змінюватися. Опади почнуть залишати західні та північні області країни, зміщуючись на південь і схід, завдяки чому температура там знизиться. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде переважно суха погода з невеликою хмарністю. Дощі, що залишилися, покапають тільки в Хмельницькій і Чернівецькій областях. Температура вдень буде комфортною, +23°…+25°.

На півночі України Дощі та грози ймовірні тільки в Київській і Сумській областях. Тут також буде невелика хмарність, а стовпчики термометрів покажуть +22°…+24°.

На схід України сьогодні прийдуть грози, завдяки чому температура тут знизиться до +27°…+29°, тільки на крайньому сході повітря ще прогріється до +33°

На жителів центральних областей сьогодні чекають дощі, грози і температурні контрасти. У Черкаській та Вінницькій областях буде +23°…+24°, на Полтавщині та в Кропивницькому – до +25°, у районі Дніпра очікується +26°, а на півдні Дніпропетровської області температура підніметься до +28°.

На півдні України сьогодні також дощитиме, місцями опади будуть із грозами. Стовпчики термометрів покажуть +27°…+31°.

4 серпня в Україні не буде сильної спеки / фото УНІАН
4 серпня в Україні не буде сильної спеки / фото УНІАН

Прикмети погоди 4 серпня

Якщо цього дня грім гримить безперервно, то буде град.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *