19 Вересня, 2024
“А що він уже вилікувався? Не має в Україні де жити..”: команда Винника відповіла на закиди щодо втечі артиста Screenshot

“А що він уже вилікувався? Не має в Україні де жити..”: команда Винника відповіла на закиди щодо втечі артиста

Голова фан-клубу співака заявила, що Олег вже понад 20 років живе за кордоном.

Відомий український співак Олег Винник після тривалого мовчання несподівано анонсував вихід нової пісні. Ймовірне повернення артиста в український шоубізнес викликало обурення в мережі.

Виконавець після початку повномасштабного вторгнення виїхав в Німеччину. Він розповідав, що переїхав за кордон через складну хворобу. Після цього артист жодного разу не виходив на зв’язок та мовчав по війну в Україні

У неділю, 11 серпня, голова офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон повідомила, що 23 серпня співак випустить нову україномовну композицію “Мої люди”.

Шанувальники по-різному відреагували на новину. Дехто зрадів, а інші були обурені, що після 2 років мовчання та втечі за кордон, Олег раптово згадав про Україну та своїх фанів. Вони написали у коментарях під дописом Барон у Facebook, що не хочуть бачити Винника на батьківщині та вважають його зрадником:

“А що він уже вилікувався? Війна ж ще не закінчилася”

“Артистів, які втекли в іншу країну, не висловлюють ніяких думок на рахунок війни, а зараз повертаються, щоб заробити грошей на нових піснях, не чекають”

“Хай сидить в Німеччині й лікується. Нам такі співаки непотрібні”

Валерія заступилася за кумира і видала, що Винник є резидентом Німеччини, а в Україні в нього, мовляв, “немає де жити”. Ба більше, голова фан-клубу заявила, що виконавець допомагає ЗСУ. За словами Барон, знаменитість вже понад 500 тисяч євро віддав захисникам.

“А нічого, що лікуватися він почав задовго до? І не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно у Німеччині, є резидентом цієї країни й не має в Україні місця, де жити. Вчіть матчастину, а потім розводьте “зраду”. А все що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра переважає за 0,5 млн євро. Норм так. Все заради перемоги. Може вже досить шукати ворогів серед друзів. Народ усе розсудить. Щоб кожен допоміг стільки, скільки допоміг Олег”, – зазначила жінка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *