19 Вересня, 2024
Колишній продюсер Олега Винника видав компромат на співака: ЗСУ не допомагав, концерти зривав, хвороба – це вигадка Screenshot

Колишній продюсер Олега Винника видав компромат на співака: ЗСУ не допомагав, концерти зривав, хвороба – це вигадка

Колишній продюсер українського співака Олега Винника, Олександр Горбенко відреагував на нещодавню публікацію помічниці виконавця, де вона анонсувала вихід нового треку артиста, який із початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини та не з’являвся в інформаційному просторі. Чоловік видав компромат на 51-річну знаменитість, зазначивши, що всі історії про допомогу військовим та важкі захворювання – вигадки.

Як повідомляє NV, відповідний допис з’явився на Facebook-сторінці екс-продюсера виконавця. Проте станом на ранок 15 серпня публікацію приховано або видалено з мережі. obozrevatel.com

Олександр Горбенко пояснив, що вирішив публічно висловити свою думку про знаменитість у відповідь на багаторазові звинувачення та хейт зі сторони фан-клубу Олега Винника. За словами чоловіка, виїзд артиста до Німеччини став сильною несподіванкою для команди, адже їм довелося скасувати велику кількість запланованих заходів, серед яких були концерти, інтерв’ю та фотосесії.

Він зазначив, що всі щемливі історії про тяжке захворювання улюбленця “вовчиць” ніколи не відповідали дійсності.

“Вам достовірно відомо, що є причиною дивної поведінки, неадекватних слів та вчинків артиста, який став жалюгідним мемом і посміховиськом для всієї країни. Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора роки розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю”,– написав чоловік.

До того ж продюсер розвіяв міф про неоціненну благодійну діяльність виконавця, який нібито віддавав усі гроші на потреби ЗСУ. Він порівняв артиста із колегами по сцені, звернувшись до його команди із проханням продемонструвати звітність волонтерства: “У вашому випадку, ви два роки ганяєте по колу фото та відео одних і тих самих автомобілів, кількість яких, у ваших байках, з кожним місяцем зростає, додатково розповідаєте казки про сотні тисяч євро таємної допомоги, невідомо чим, невідомо кому. У вас є хороша можливість виставити мене дурнем, опублікуйте Звіт і покажіть хоча б третину суми, яку ви вперто декларуєте, людям було б цікаво побачити Звіт вашого розреламованованого Фонду”.

На думку Олександра Горбенка, аудиторія навряд чи зможе побачити підтвердження всієї допомоги українським захисникам, адже її ніколи не було. Колишній учасник команди зірки переконаний, що активна діяльність Фонду та помічниці артиста у соцмережах мають примітивну мету “відбілити персонажа, який з усіх технічних отворів дав під себе відпрацьованим тосолом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *