19 Вересня, 2024
В одній з областей України оголосили І рівень небезпеки: що сталося

В одній з областей України оголосили І рівень небезпеки: що сталося

Синоптики прогнозують грози

На 16 серпня у Закарпатській області оголосили підвищений рівень небезпечності. Про це повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

Погода, за даними синоптиків, зіпсується вже найближчим часом,пише уніан

“В найближчу годину та протягом дня 16 серпня переважно в горах Закарпатської області та м. Ужгороді очікуються грози”, – попереджають в гідрометцентрі.

Відео дняPlay Video

Також, як прогнозується, під час гроз подекуди пройдуть значні короткочасні дощі, а також спостерігатиметься шквалисте посилення вітру 15-20 м/с

Через негоду на Закарпатті оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Також на Закарпатті оголошено попередження про пожежну небезпеку. За даними синоптиків, протягом 16-18 серпня на більшій частині території Закарпатської області очікується висока, а на низовині надзвичайна пожежна небезпека.

Погода 16 серпня – прогноз по Україні

Сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише на Прикарпатті та Закарпатті вдень місцями пройде короткочасний дощ, гроза.

Вітер буде змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура у південно-західній частині України та на Херсонщині становитиме +29°…+34°, на решті території стовпчики термометрів покажуть +24°…+29°, а в Карпатах буде від +18° до +23°.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *