19 Вересня, 2024
Ольга Сумська висловилася про конфлікт з рідною сестрою та чому не спілкується з нею: “Це боляче”

Ольга Сумська висловилася про конфлікт з рідною сестрою та чому не спілкується з нею: “Це боляче”

Також артистка прокоментувала слова племінника, який начебто “хотів би відновити спілкування”.

Народна артистка України Ольга Сумська відверто прокоментувала конфлікт з рідною сестрою Наталією Сумською. tsn.ua

Близькі люди не спілкуються між собою. Та й загалом між сестрами доволі напружені стосунки. Як говорить Ольга Сумська, вона готова до діалогу та відновлення зв’язку, однак родичі не йдуть їй назустріч. Свою версію причини конфлікту акторка розповідати не стала, адже каже, що не бажає виправдовуватися

“Я мрію про це! Телефон завжди на зв’язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися”, – розповіла знаменитість в інтерв’ю “ЖВЛ представляє”.

Ольга Сумська також пригадала неприємний інцидент, пов’язаний із сестрою. Рідні люди зустрілися під час нагородження лауреатів Шевченківської премії. Ольга Сумська говорить, що привіталася з Наталею, а та просто відвернула від неї голову. За словами акторки, їй неабияк боляче через це, адже вона любить свою сестру і готова налагоджувати з нею зв’язок.

“Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В’ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: “Добрий день!”. Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама”, – поділилася акторка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *