19 Вересня, 2024
Сьогодні в Україну повернеться сильна спека (карта)

Сьогодні в Україну повернеться сильна спека (карта)

25 серпня в Україні буде без опадів

Остання серпнева неділя в Україні буде спекотною. Температура підвищиться по всій країні до +30°…+35°, місцями розігріє до +36°…+37°. Сонця побільшає, а ось опадів не очікується. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде невелика хмарність. Стовпчики термометрів покажуть +30°…+31°, а на Закарпатті повітря прогріється до +33°.

На півночі України сьогодні буде ясно і безхмарно, а повітря тут прогріється до +30°…+34°.

Відео дняPlay Video

Спекотно сьогодні буде і на сході України, де стовпчики термометрів покажуть +30°…+35°. Тут також очікується ясна і безхмарна погода з великою кількістю сонця.

У центральній частині України теж буде практично безхмарно. У Вінницькій, Черкаській і Полтавській областях буде близько +33°, а в Кіровоградській і Дніпропетровській буде сильна спека до +35°…+37°.

Дуже спекотно буде і на півдні країни, де стовпчики термометрів покажуть +35°…+37°. Тільки на узбережжі в Криму буде близько +31°. Також без опадів.

25 серпня по всій Україні буде спекотно / фото УНІАН
25 серпня по всій Україні буде спека / фото УНІАН

Народний прогноз на 25 серпня

25 серпня – день Фоки. Це був день прибирання на поветях – це приміщення під навісом у селянському дворі для зберігання господарського інвентарю. Треба було розібратися там, щоб було куди прибирати літню упряж, соху, борону, не можна було допустити, щоб “на поветях чорт ногу переломив”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *