19 Вересня, 2024
Ось скількох дітей приховує перший чоловік Сумської: насправді у Паперного далеко не одна донька Антоніна

Ось скількох дітей приховує перший чоловік Сумської: насправді у Паперного далеко не одна донька Антоніна

Відома українська актриса Ольга Сумська нині перебуває у своєму другому шлюбі. А які таємниці ховає від усіх її перший чоловік – актор Євген Паперний?
Скільки насправді дітей у Євгена Паперного

Євген Паперний у світі українського кінематографа – справжня зірка. А ось для прихильників Ольги Сумської він є її першим чоловіком. Від нього актриса пішла до свого другого чоловіка Віталія Борисюка, з яким крутила роман за спиною свого екс-обранця. Проте, у цій статті буде йтись далеко не про особисті пристрасті, що розгорялись між зірковим тріо.

Скільки дітей у Євгена Паперного

Так, багатьох українців цікавить питання про те, скільки насправді дітей у Євгена Паперного. Ті, хто про його особисте життя знає небагато, впевнені, що він виховує тільки одну доньку Антоніну. Вона з’явилась на світ у шлюбі із Сумською, а зараз живе в російській столиці. До слова, саме тому зіркова донька так рідко бачиться зі своїми батьками – мамою і татом.

Ті, хто дізнавались про життя Євгена Паперного трішки більше, скажуть – насправді в нього далеко не одна донька. Коли знаменитість одружувався зі своєю коханою Ольгою Сумською, то в нього вже були діти. Між колишнім подружжям була різниця у віці 16 років, а тому до зустрічі з жінкою Паперний вже встиг один раз одружитись. Саме перша жінка народила чоловікові найстаршу доньку-спадкоємицю.

Але й на дівчатках перелік нащадків актора не завершується. Після гучного та скандального розлучення з другою дружиною Євген Паперний не залишився один. Знаменитість запропонував руку та серце коханій Тетяні. Вона зробила свого обранця батьком хлопчика. Третя дружина народила режисерові малюка, якого вони назвали Денисом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *