19 Вересня, 2024
Як зараз виглядає онкохвора Кейт Міддлтон: принцеса Уельська в машині на передньому, принц Вільям за кермом Screenshot

Як зараз виглядає онкохвора Кейт Міддлтон: принцеса Уельська в машині на передньому, принц Вільям за кермом

З завмиранням серця весь світ стежить за новинами з Букінгемського палацу. Особливо переживають за стан принцеси Кейт Міддлтон. Англійці її просто обожнюють й очікують виходу у світ з нетерпінням.

Кейт Міддлтон показалася на люди

Інстаграм-канал Windsor Royal Family розповів, що король Чарльз III із королевою Каміллою відвідали церкву поблизу замку Балморал. Мовляв, у цій поїздці їх супроводжували принц та принцеса Вельські

Кейт Міддлтон дорогою у церкву торік

Зважаючи на прикрі повідомлення, що Кейт страждає на онкологію, прихильники королівської родини дуже зраділи, що їхня улюблениця вийшла у світ. Подібне останнім часом трапляється дуже рідко. Люди так прокоментували подію в Краті Кірк:

“Принцеса Уельська Кейт виглядає казково, сіяє так яскраво!”

“Приємно бачити Кейт та безбородого Уільяма”.

“Сподіваюсь, вони чудово проводять час у моєму улюбленому замку”.

Жіноцтво взялося обговорювати гарний вигляд принцеси. Мова також зайшла за капелюшок. Деякі пригадали, що вже бачили його на Кейт раніше. Інші, що певно були присутні у церкві в момент відвідин її королівською знаттю, висловили непорозуміння, що Міддлтон була в зовсім іншому одязі.

Кейт Міддлтон дорогою у церкву цьогоріч

Тоді під постом з’явилося вибачення. Мовляв, деякі світлини, на яких чітко зображені Кейт та Вільям і навіть король із королевою взято з торішніх відвідин. А оті, де все розмито, якраз свіжі.

Кейт Міддлтон відвідала фінал Вімблдонського турніру

Тепер пазл склався, і стало зрозуміло, чому капелюшок із пір’ям дружини Вільяма багатьом видався знайомим. Це виріб бренду Hicks & Brown вартістю 130 доларів. Церковне богослужіння також відвідали заразом і герцог Единбурзький Едвард із дружиною Софі й сином.

Кейт зразка цього року видно у склі автівки не дуже добре. Вільям перебуває за кермом, а дружина щось говорить та радісно посміхається. Перед цим Міддлтон з’являлася на широкий загал у липні. Разом із донькою Шарлоттою принцеса відвідала фінал Вімблдонського турніру, що відбувся у Лондоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *