19 Вересня, 2024
Buбyx бyв makoї cuлu щo npuзвiв go зeмлempycy. Taм бyли : Ickaнgepu, KAБu, Toчky-У… Уgap ogнoчacнo нaнecлu бiльшe 1OO gpoнiв

Buбyx бyв makoї cuлu щo npuзвiв go зeмлempycy. Taм бyли : Ickaнgepu, KAБu, Toчky-У… Уgap ogнoчacнo нaнecлu бiльшe 1OO gpoнiв


Що відомо про удар по складу російської армії у Тверській області – у матеріалі РБК-Україна нижче.

Подробиці атаки

Цієї ночі у мережі заявили про вибухи у Тверській області. Росіяни відразу заявили про атаку дронів на населений пункт Торопець.

Губернатор Тверської області Ігор Руденя в Telegram заявили, що нібито спалахнула пожежа після падіння уламків збитих дронів. Він також повідомив про “часткову евакуацію населення з території, де веде роботу ППО та локалізується пожежа”.

По опублікованих у мережі кадрам відразу стало зрозуміло, що виникла потужна пожежа, яка супроводжувалася сильним задимленням та детонацією.

Російські Telegram-канали згодом повідомили, що був атакований 107 арсенал ГРАУ (головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ), де зберігалися артилерійські боєприпаси та ракети.

У Міністерстві оборони РФ стверджують, що за ніч нібито знищили 54 дрони, але про роботу ППО у Тверській області у звіті росіян не йшлося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *