Сирний коржик на сніданок. Відмінна заміна сирникам та сирникам. Виходить смачно, готується просто, навіть тим, хто не любить сир – сподобається.
Рецепт
- Яйця -2 шт.
- Цукор -2ст.
- Сир-200гр.
- Сіль -1/3ч.
- Борошно -100гр.
- Розпушувач -1ч.л.
- Яблуко -1шт.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
У миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 2ст. цукру, і збиваємо вінчиком до появи пінки.
Тепер додаємо 200 г сиру, 1/3ч.л. солі. Все перемішуємо, потім додаємо 100 г борошна і 1ч.л. розпушувача. Перемішуємо, виходить густе тісто.
Одне невелике яблуко розріжемо на тонкі платівки. Сковороду змащуємо олією, кладемо тісто і рівномірно розподіляємо. Тепер кладемо яблуко
Закриваємо кришкою та готуємо, обов’язково на найменшому вогні. У нас 9 режимів, готуємо на 4 режимі 15 хвилин, за цей час коржик підніметься, знизу зарум’яниться, а зверху схопиться. Потім перевертаємо за допомогою тарілки.
Закриваємо кришкою та смажимо ще 10 хвилин. Тепер знімаємо зі сковороди. Відразу розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу зі сметаною із запалу із жару. З гарячим чаєм чи кавою. Дуже смачно та просто.