7 Жовтня, 2024
Так фарш мало хто готує, а дарма! Можна їсти таке хоч щодня, це дуже смачно

Так фарш мало хто готує, а дарма! Можна їсти таке хоч щодня, це дуже смачно

Тефтелі з капустою. Як виявилося, так мало хто готує, а хочеться, щоб і Ви спробували також. Тому що це дуже смачні тефтелі, вони виходять незвичайними на смак.

Інгредієнти:

Для тюфтель:

  • Фарш -500гр.
  • Рис -100гр.
  • Яйце -1шт.
  • Цибулина -1шт.
  • Часник -2-3 зуби.
  • Сіль -1/2ч.л.
  • Чорний перець-за смаком
  • Капуста квашена -700гр.
  • Вода -300мол.
  • Томатна паста -1-2ст.л
  • Цибулина -1шт.
  • Сіль – до смаку
  • Приправи – до смаку (я додала заправку до супу 1ч.л.)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Для початку відваримо рис, 100 грам рису добре промиємо, кладемо в каструльку, ми варимо в каструлі з антипригарним покриттям, рис в ній точно не підгорить, якщо навіть забудеш про нього. Вливаємо склянку води та ставимо на вогонь. Варимо до готовності. Знімаємо з вогню. За цей час підготуємо фарш. У нас мішаний. Беремо 500 грам фаршу, цибулину та пару зубчиків часнику подрібнюємо у блендері, додаємо у фарш.

Кладемо рис, розбиваємо 1 яйце, половину ч. л. солі, чорний перець та перемішуємо. Цибулину поріжемо кубиками та обсмажимо на сковороді на невеликій кількості олії, до напівпрозорості.

Беремо 700 г квашеної капусти, якщо капуста сильно кисла краще її промийте, промивати потрібно в гарячій воді, тоді кислота піде. Беремо ось таку жаровню, у мене діаметр 28 см.

На дно кладемо половину квашеної капусти. З фаршу робимо колобки, розмір на Ваш розсуд, кладемо на капусту. Тепер кладемо обсмажену цибулю. Кладемо другу частину капусти. У миску наливаємо 300 мл води, додаємо 1-2ст. томатної пасти. Додаємо спеції та сіль за смаком.

Ми додаємо овочеву приправу із сіллю. Заливаємо заливкою, закриваємо жаровню кришкою і ставимо в розігріту духовку, готуємо за 200 градусів 1 годину або орієнтуйтеся по своїй духовці. Такоє, можна приготувати на плиті.

Сьогодні готуємо в духовці, поставив і забув про неї, після закінчення часу духовка сама відключиться.

Ну, дуже смачно. До речі, квашену капусту можна поміняти на свіжу. Тоді її краще попередньо обсмажити з цибулею та морквою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *