22 Листопада, 2024
Тепер ви будете готувати піцу без метушні, без замісу, за смаком не поступається справжній домашній піці

Тепер ви будете готувати піцу без метушні, без замісу, за смаком не поступається справжній домашній піці

Якщо вдома є склянка Кефіра, одразу приступаю до  випічки, заразом ревізію наведу, де  бекон, ковбаска, сир, помідор, гриби залежалися. Все в бій піде, а ще оливки… Легко і швидко, не потрібно вимішувати тісто, все перемішуємо ложкою, кладемо будь-яку начинку і в духовку. Швидко, смачно, ситно.

Піца на рідкому тісті. Це швидкий варіант відкритого пирога

Інгредієнти:

Для тесту:

  • кефір -250 мл
  • яйце-1шт
  • сіль -1/2ч.л.
  • цукор -1/3ч.л
  • розпушувач -1ч.л.
  • олія -1ст.л
  • борошно -160г

Для начинки:

  • кетчуп -2-3ст.л
  • шинка -100 г
  • гриби печериці -2-3шт
  • сир моцарелла для піци -150 г (або інший твердий сир)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У миску наливаємо кефір кімнатної температури, розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор. Все перемішуємо. До борошна додамо розпушувач, перемішаємо і додамо борошно з розпушувачем в кефір з яйцем, перемішуємо, тісто має вийти як густа сметана. Можливо, потрібно ще муки, все залежить від розміру яйця та кефіру. Тісто готове.

Беремо деко, змащуємо олією, переливаємо тісто і рівномірно розподіляємо

Тепер за допомогою силіконового пензлика змащуємо кетчупом або томатною пастою або томатним соусом.

Начинку можна будь-яку, у нас сьогодні шинка з грибами. Поріжемо шинку на 4 частини та поріжемо гриби на платівки. Кладемо на тісто.

Ставимо в духовку випікаємо при 200 градусах 10-15 хвилин, потім дістаємо та посипаємо тертим сиром, у мене сир моцарелла для піци, можна взяти будь-який твердий сир.

Ставимо ще духовку на 5-10 хвилин. Орієнтуйтесь на духовку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *